KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Hüyüklü İlkokulu

Okulumuzda ''Our Games Before Technology'' projesi başladı.

Okulumuzda Akıl ve zeka oyunları temalı proje uygulanmaya başladı.

E-Dergiyi okumak için tıklayınız      https://online.fliphtml5.com/unaew/lmsy/

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı arasında okulumuzda yapılan çalışmalara yer verdiğimiz dergimiz sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Okul Müdürümüz Harun MEŞE'nin  " Amacımız iyiyi, güzeli ,doğruyu ve bilimin ışığında milli,manevi değerleri kazandırmak. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan edergimiz için umut ediyoruz ki siz değerli okurlarımızın beğenisini ve takdirini kazanırız.Dergimizin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

29 ekim cumhuriyet bayramı neşeyle kutlandı.

Okulumuzda jandarma trafik personelleri tarafından trafik eğitimi verildi.

Eyl

2023-2024 Eğiitm öğretim yılında 1.sınıfa başlayan öğrencilerimiz, okulda ilk gün heyacanı yaşadı.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

May

HÜYÜKLÜ İLK OKULU'NDA ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

HÜYÜKLÜ İLK OKULUN'DA ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.OKUL MÜDÜRÜ HARUN MEŞE BİR FİDAN DA SEN DİK SLOGANIYLA ÖĞRENCİLERLE BERABER FİDAN DİKME ETKİNLİNİ YAPTILAR.

May

KARDEŞ OKULUMUZ TRABZON/KÖPRÜBAŞI MERKEZ İLK/ORTA OKULU ÖĞRENCİLERİNİN OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE GÖNDERDİKLERİ YARDIMLAR